Formfutura 1.75mm EasyFil™ PLA - Grey

23,39 €

Veroton hinta

Varastossa: Tuotetta saatavilla.
Arvioitu toimitusaika 1 viikko.

Formfutura 1.75mm EasyFil™ PLA - Grey

Suurenna klikkaamalla

Tuotetiedot

Formfutura EasyFil™ PLA Grey on kaunis ja syvä raudanharmaa 100% opaakki tulostusnauha. Tämä matta filamentti saa tulostetut kappaleet näyttämään maskuliinisilta ja rautamaisilta.

EasyFil™ PLA on korkeatasoinen ja helppokäyttöinen 3D-tulostusnauha, joka on saatu vahvemmaksi, pehmeämmäksi, joustavammaksi, pitkäikäisemmäksi ja helpoksi tulostaa alhaisemmissakin lämpötiloissa muokkaamalla sitä hiukan.

Tavallisiin PLA filamentteihin verrattuna EasyFil™ PLA:lla on alhaisempi kutistuvuus, minkä johdosta se on lähes vääntymätöntä eikä se siten jäähtytyessään menetä muotoaan. Tämän ansiosta EasyFil™ PLA:lla voi tulostaa myös ilman lämitettyä alustaa. Jos tulostimessa kuitenkin on lämmitettävä alusta, niin suositeltava lämpötila on ± 35° to 60°C.

EasyFil™ PLA-nauha on erittäin pyöreä ja sen läpimittatoleranssi on erittäin pieni, minkä johdosta filamentti on kaikkien yleisimpien 3D-tulostinten kanssa yhteensopiva. Tulostus käy sujuvasti käytännöllisesti katsoen kaikkien FFF/FDM-teknologiaan perutuvien pöytätulostinten kanssa, kuten esimerkiksi:

  • Ultimaker
  • RepRap (Mendel, Huxley, Prusa)
  • WASP
  • Sharebot
  • Solidoodle
  • MakerBot (Replicator, Replicator 2, Replicator 2X)
  • Leapfrog
  • UP! Plus, Up! Mini
  • Ja useat muut....!
PLA (Poly-Lactic Acid) on kestomuovi, joka on tehty kasveista kuten maissa, sokeriruoko, viljat tai sokerijuurikas. Tämän tyyppinen muovi on oikeissa olosuhteissa biohajoavaa, minkä johdosta se on ympäristöystävällisempää kuin fossiilisista polttoaineista tehdyt muovit.
 
EasyFil™ PLA ei sisällä vaarallisia tai kemiallisia aineita ja kaikki EasyFil™ PLA -filamentit ovat RoHS-sertifioituja ja REACH:n mukaisia.
 
Formfutura EasyFil™ PLA 3D-tulostusnauha toimitetaan läpinäkyvällä ABS-muovikelalla, jossa on noin 0.75 kg filamenttia. Alla lisätietoa pakkauksesta.
 

Filamentin nettopaino:

± 0.75 Kg
Kelan koko (D x h): 200 mm x 55 mm
Spool Hub Diameter: 52 mm
Pakkauksen mitat (L x W x H): 200 mm x 200 mm x 60 mm
Pakkauksen paino 1.25 Kg

Lisätietoa tuotteesta löydät valmistajan verkkosivuilta   http://www.formfutura.com/formfutura-175mm-easyfil-pla-grey.html

 
 

Korisi on tyhjä.

 

Suosituimmat 3D-tuotteet

 
 

Uusimmat 3D-tuotteet

 
Formfutura 1.75 mm Centaur PP - Natural
28,95 €

Veroton hinta

FLASHFORGE Adventurer 3 3D-Tulostin
357,26 €

Veroton hinta

Flashforge Creator 3
2 100,00 €

Veroton hinta